mijn verhaal

Van adviseur in Nederland tot schrijfster in de tropen

Hola! Ik ben Floor Veer en hoewel ik met veel plezier de verhalen van anderen op papier zet, wil ik ook graag mijn eigen verhaal vertellen.

Het begint eigenlijk pas in 2009 – ik ontving mijn bachelor ´Rural Development & Innovation´ van VanHall Larenstein en kon vrijwel meteen aan de slag als planningadviseur bij grote bouwprojecten. Ondanks dat ik een heel fijne en leerzame tijd had, begon er iets te kriebelen. Was er niet meer in de wereld?

Het grote avontuur!

In 2011 vertrok ik daarom naar Colombia, op zoek naar het grote avontuur. Samen met mijn tevens Nederlandse ´toen vriend- nu man´ startte ik een bedrijf waar we tropisch fruit teelden en exporteerden. Het werd een complete mislukking, en vijf jaar later trok ik voor het laatst de schuurdeur achter me dicht. Wat nu? Colombia vond ik nog steeds een interessant land om te wonen, maar er moest nu eenmaal wel brood op de plank, ik ben namelijk dol op lekker eten! 

Tekstschrijver, copywriter, storyteller

In die periode schreef ik voor MVO Nederland en LINDAnieuws.nl waar ik veel voldoening uithaalde. Daarom begon ik me steeds meer toe te leggen op freelance schrijven. Met plezier én succes: tevreden klanten en dagelijks een glimlach op m´n gezicht! Ik gaf me op voor verschillende schrijfcursussen en maak inmiddels ook onderdeel uit van het collectief ´de Wereldwijven´.

En als ik niet schrijf?

Als ik niet als tekstschrijfster bezig ben, zet ik me in als lokale vertegenwoordiger van PUM, lees ik graag boeken in mijn hangmat, kook ik een lekkere maaltijd of ben ik te vinden in de sportschool. 

Close Menu