diensten

Tekst schrijven

Het verhaal zit wel in je hoofd, maar het lukt je niet om het goed op papier te krijgen. Het kan gaan om een tekst voor je website, een interview voor een bedrijfsblad of juist een commerciële of persoonlijke tekst; Ik help je graag én vlot. We bellen, waarna ik een eerste opzet maak die we samen bespreken. Goede richting en juiste toon? Dan ontvang je zo snel mogelijk een definitieve versie.

blogtekst of column

Soms ben je juist op zoek naar een tekst met een wat persoonlijker ´touch´, bijvoorbeeld een scherpe mening of een observatie. Wil je hier meer over weten? Ik kan een proefblog voor je schrijven, of ouder werk sturen. Hebben we een klik? Dan schrijf ik ook graag een persoonlijk stuk voor jou!

Tekst vertalen

Ik kan ook voor je vertalen, naar het Engels en/of het Spaans. Deze dienst bied ik uitsluitend aan voor teksten die ik ook in het Nederlands geschreven heb. Heb je zelf een tekst geschreven die je graag wilt laten vertalen? Ik breng je met veel plezier -en kosteloos- in contact met collega zelfstandig ondernemers die dagelijks teksten vertalen.

Tekst redigeren

Je hebt een tekst geschreven maar wil graag nog even een check op de mogelijk laatste foutjes. Hoe zat het ook toch met -dt? En welke woorden schrijf je los en welke juist aan elkaar? Ik zet voor jou de spreekwoordelijke puntjes op de i en check de tekst op spel- en stijlfouten, zodat jij je tekst vervolgens met een gerust hart kunt verspreiden.

Tekst herschrijven

Tja... Het staat er allemaal wel, maar het loopt niet. De tekst voelt niet lekker. Herkenbaar? Een een paar vreemde ogen doet soms wonderen. Bij een tekst herschrijven kijk ik (naast spel- en stijlfouten) ook naar de algemene toon en gevoel van de tekst. Ik herschrijf waar nodig en zorg dat je binnen afzienbare tijd een ´opgefriste´ tekst in je mail terugvindt.

Close Menu