contact

Meer weten? Ik hoor graag van je!

WhatsApp

+57 318 816 9096

Bel me

+57 318 816 9096

Skype

floor_veer

Mail me

floor@veercopywriting.nl

Veelgestelde vragen

Voor het schrijven van teksten werk ik uitsluitend op uurtarief. Een goede tekst heeft ook onderzoek nodig, en dat komt naar mijn mening in een tarief per woord niet voldoende naar voren. Bovendien zegt de lengte van de tekst niet per definitie iets over de kwaliteit. En kort & bondig zijn kost nu eenmaal tijd. Wil je je tekst ook door mij laten vertalen? Voor dat stukje, kunnen we wel naar een tarief per woord kijken.

Deze vraag is niet eenduidig te beantwoorden. De ene tekst heeft meer onderzoek nodig, terwijl een andere tekst weer wat meer redactie behoeft. Je mag altijd contact met me opnemen om te kijken hoe mijn agenda er voor de komende tijd uitziet. Dan bepalen we gezamenlijk de deadline.

In een zéér beperkt uitzonderlijke gevallen geef ik korting. Dat gaat dan om organisaties met een aantoonbaar maatschappelijk karakter. Voor de rest geldt: Tekstschrijver is het leukste beroep ter wereld, maar het is wel een beroep. Mijn tarief is marktconform en daarnaast levert een goede, vlot geschreven tekst waarschijnlijk veel meer op, dan dat ´ie kost.

Ik vind het belangrijk een goede klik te hebben met mijn opdrachtgevers, dat werkt voor beide partijen het prettigst. Een kennismaking is daarom vrijblijvend en kosteloos. Wil je meer weten? Neem dan contact met me op.

Close Menu